Tags: Blocare acces proprietate, Blocat in parcare, blocare acces, cauta soferul, gaseste soferul dupa numarul de inmatriculare, masina blocata, verificare proprietar numar inmatriculare, identificare proprietar auto, Verificare auto dupa numar inmatriculare, Verificare numar inmatriculare

Platforma SunăSoferul.ro are drept scop ușurarea căutării unui șofer în trafic în cazul în care este o urgență. Situațiile de urgență în trafic pot fi foarte multe și diverse. Iată unele exemple de situații în care ai nevoie să găsești șoferul unei mașini în trafic:

Atunci când cineva ți-a blocat mașina în parcare
Când cineva iți atinge mașina din greșeală într-o parcare aglomerată
Când cineva uită un copil sau un animal în mașină cu geamurile închise (risc de sufocare)
Când iți este ridicată mașina si cineva vrea să te anunțe
Când ai o roată desumflată și incă nu știi
Când uiti o portieră semideschisă
Când mașina iți este spartă sau vandalizată
Când trebuie să muți mașina pentru că se lucreaza în acel loc

.

 

 

   

Te-a blocat în parcare?
Trimite-i mesaj prin SunăȘoferul.ro și el va primi imediat SMS cu mesajul tău!

 


Caută șoferul după numărul de înmatriculare:
 
 
 
 
 

 

 

Înscrie-te și tu pe SunăȘoferul.ro

Iată avantajele:

Vei putea găsi șoferii în trafic după numărul de înmatriculare auto.
Nu mai trebuie să-ti lași numărul pe parbriz când parchezi. Vei primi SMS de la cel care te caută fără ca el să îți știe datele de contact!
Vei fi sunat imediat în situații de urgență precum: furt, vandalism, accident, blocare în parcare, ridicare mașina, pană, și multe alte situații în trafic.
Vei fi anunțat când cineva caută mașina ta după numărul de înmatriculare.
Durează 15 secunde să te înscrii!

 

 

Blocarea locurilor de parcare cu diverse obiecte este ilegala

Pe strazile aglomerate din Bucuresti, legea junglei pare sa functioneze fara cusur. Aceasta realitate se face simtita in special in inima orasului, in zonele precum Piata Victoriei, Romana, Universitate si Unirii. Aici, locurile de parcare sunt putine, in timp ce parcagii sunt la tot pasul. Cu sau fara carte de munca, acesti "specialisti" in parcarea ilegala adopta un program intens, ce rivalizeaza cu cel al unui angajat full-time. Se trezesc cu primele raze ale diminetii si pleaca "la munca" - o "munca" de mica ciupeala, dupa cum o numesc ei.

Cu mentalitatea "sa vedem ce-o pica si azi," acesti parcagii au dezvoltat adevarate strategii de lupta pentru a pune mana pe cele mai bune locuri de parcare din zona. Ei recurg la practici ilegale, cum ar fi blocarea locurilor de parcare cu diverse obiecte, insa amenzile de pana la 2.500 de lei nu ii sperie. Politia locala se confrunta zilnic cu aceasta problema si aplica procese verbale intr-o maniera aproape industriala.

In centrul Capitalei, la cateva minute de kilometrul zero, gasim o realitate dezarmanta. Locurile de parcare puse la dispozitie de Primarie sunt mult prea putine pentru a satisface nevoile unei flote de masini de zece ori mai mari. Mihai, in varsta de 31 de ani, lucreaza intr-o cladire din apropierea fostei Ambasade a Statelor Unite. Cu disperarea de a gasi un loc de parcare vacant, el face zeci de ture in jurul zonei timp de mai bine de zece minute. Cu toate acestea, sansele de a gasi un loc liber sunt minime. Este nevoit sa aplice tactici indraznete, sa astepte cu rabdare ca cineva sa paraseasca un loc sau sa apeleze la "baietii cu solutii rapide."

Aceasta realitate urbana, in care cererea pentru locurile de parcare depaseste cu mult oferta, scoate la iveala creativitatea si ingeniozitatea bucurestenilor in lupta pentru un loc de parcare. Cu toate ca aceste practici sunt deseori ilegale, ele reflecta o realitate urbana presanta, care pune la incercare atat conducatorii auto, cat si autoritatile locale in cautarea unor solutii adecvate pentru problema parcarii.Aceasta realitate urbana, in care cererea pentru locurile de parcare depaseste cu mult oferta, scoate la iveala creativitatea si ingeniozitatea bucurestenilor in lupta pentru un loc de parcare. Cu toate ca aceste practici sunt deseori ilegale, ele reflecta o realitate urbana presanta, care pune la incercare atat conducatorii auto, cat si autoritatile locale in cautarea unor solutii adecvate pentru problema parcarii. De la implicarea autoritatilor in construirea de parcari suplimentare la educatia soferilor privind respectarea regulilor de parcare, exista multiple cai prin care situatia ar putea fi ameliorata. Cu toate acestea, pana cand aceste masuri vor da roade, parcagii din Bucuresti raman la datorie, folosind toate mijloacele posibile pentru a-si asigura un loc de parcare convenabil. In ciuda ilegalitatilor, in ciuda riscului de a primi amenzi considerabile, ei dovedesc ca ingeniozitatea si hotararea pot triumfa in fata unor situatii dificile de zi cu zi. Este o realitate urbana, un aspect al orasului Bucuresti, ce surprinde si fascineaza in acelasi timp.... Sursa de informare

 

 

 

 

 

 

Link-uri si informatii utile:

Cu lipsa unui numar de telefon lasat in parbrizul Jettei, soferul BMW-ului nu a avut alta optiune decat sa puna umarul la treaba.
Un incident neobisnuit a avut loc recent, in care soferul unui BMW X6 din Dambovita a facut o alegere neconventionala pentru a-si rezolva o situatie de parcare blocata. Cu un VW Jetta in spatele sau, ..
 
Ce poti sa faci daca te blocheaza cineva in parcare?
Intr-un efort hotarat de a pune capat problemei parcarii ilegale si a taxelor neachitate, Primaria municipiului Iasi a prezentat un proiect de lege ce promite sa aduca ordine si disciplinei in trafic...
 

 

 

 

 

Politica de retur | Timpi de livrare | Termeni si conditii | Informatii despre politica de confidentialitate

,

Tags: Blocare acces proprietate, Blocat in parcare, blocare acces, cauta soferul, gaseste soferul dupa numarul de inmatriculare, masina blocata, verificare proprietar numar inmatriculare, identificare proprietar auto, Verificare auto dupa numar inmatriculare, Verificare numar inmatriculare