Tags: Blocare acces proprietate, Blocat in parcare, blocare acces, cauta soferul, gaseste soferul dupa numarul de inmatriculare, masina blocata, verificare proprietar numar inmatriculare, identificare proprietar auto, Verificare auto dupa numar inmatriculare, Verificare numar inmatriculare

Platforma SunăSoferul.ro are drept scop ușurarea căutării unui șofer în trafic în cazul în care este o urgență. Situațiile de urgență în trafic pot fi foarte multe și diverse. Iată unele exemple de situații în care ai nevoie să găsești șoferul unei mașini în trafic:

Atunci când cineva ți-a blocat mașina în parcare
Când cineva iți atinge mașina din greșeală într-o parcare aglomerată
Când cineva uită un copil sau un animal în mașină cu geamurile închise (risc de sufocare)
Când iți este ridicată mașina si cineva vrea să te anunțe
Când ai o roată desumflată și incă nu știi
Când uiti o portieră semideschisă
Când mașina iți este spartă sau vandalizată
Când trebuie să muți mașina pentru că se lucreaza în acel loc

.

 

 

   

Te-a blocat în parcare?
Trimite-i mesaj prin SunăȘoferul.ro și el va primi imediat SMS cu mesajul tău!

 


Caută șoferul după numărul de înmatriculare:
 
 
 
 
 

 

 

Înscrie-te și tu pe SunăȘoferul.ro

Iată avantajele:

Vei putea găsi șoferii în trafic după numărul de înmatriculare auto.
Nu mai trebuie să-ti lași numărul pe parbriz când parchezi. Vei primi SMS de la cel care te caută fără ca el să îți știe datele de contact!
Vei fi sunat imediat în situații de urgență precum: furt, vandalism, accident, blocare în parcare, ridicare mașina, pană, și multe alte situații în trafic.
Vei fi anunțat când cineva caută mașina ta după numărul de înmatriculare.
Durează 15 secunde să te înscrii!

 

 

Cu lipsa unui numar de telefon lasat in parbrizul Jettei, soferul BMW-ului nu a avut alta optiune decat sa puna umarul la treaba.

Un incident neobisnuit a avut loc recent, in care soferul unui BMW X6 din Dambovita a facut o alegere neconventionala pentru a-si rezolva o situatie de parcare blocata. Cu un VW Jetta in spatele sau, impiedicandu-i iesirea din parcare, soferul a decis sa preia controlul asupra situatiei, folosindu-si carligul de remorcare pentru a-si face loc cu adevarat.

Cu lipsa unui numar de telefon lasat in parbrizul Jettei, soferul BMW-ului nu a avut alta optiune decat sa puna umarul la treaba. Astfel, el a inceput sa impinga masina care-i bloca iesirea, iar cu hotarare si determinare a reusit sa-si faca loc pentru a-si elibera propriul vehicul. Gestul sau neobisnuit a fost inregistrat de un amator si a devenit rapid viral pe retelele de socializare.

Comunitatea de pe pagina de Reddit /r/Romania a fost rapid implicata in discutie. Acest incident a starnit reactii pasionale, cu atat mai mult cu cat opinii pro si contra s-au inmultit. Soferul BMW-ului X6 a fost subiectul unor critici dure, dar si al unor admiratii pentru ingeniozitatea sa.

Ceea ce a fost si mai remarcabil in acest context a fost reactia altor soferi si observatori neutrali. Intr-o demonstratie de indiferenta si stoicism, majoritatea participanti la trafic au ales sa ignore complet situatia neobisnuita. Unul dintre acestia, profitand de bresele create de soferul BMW, a gasit oportunitati pentru a face o intoarcere rapida. O alta nota intriganta a fost prezenta unui copil pe locul din dreapta fata al BMW-ului. Acest aspect a ridicat intrebari si speculatii in comunitatea online, adaugand un element de mister si fascinatie asupra intregului incident.

Intr-o lume a traficului aglomerat si a provocarilor zilnice, aceasta poveste ne aminteste ca creativitatea si hotararea pot aduce solutii chiar si in cele mai neobisnuite situatii. Fie ca sunteti de partea criticilor sau a admiratorilor, incidentul ilustreaza complexitatea comportamentului uman in trafic si modul in care fiecare dintre noi alege sa raspunda in fata situatiilor neasteptate.... Sursa de informare

 

 

 

 

 

 

Link-uri si informatii utile:

Ce poti sa faci daca te blocheaza cineva in parcare?
Intr-un efort hotarat de a pune capat problemei parcarii ilegale si a taxelor neachitate, Primaria municipiului Iasi a prezentat un proiect de lege ce promite sa aduca ordine si disciplinei in trafic...
 

 

 

 

 

Politica de retur | Timpi de livrare | Termeni si conditii | Informatii despre politica de confidentialitate

,

Tags: Blocare acces proprietate, Blocat in parcare, blocare acces, cauta soferul, gaseste soferul dupa numarul de inmatriculare, masina blocata, verificare proprietar numar inmatriculare, identificare proprietar auto, Verificare auto dupa numar inmatriculare, Verificare numar inmatriculare