Tags: Blocare acces proprietate, Blocat in parcare, blocare acces, cauta soferul, gaseste soferul dupa numarul de inmatriculare, masina blocata, verificare proprietar numar inmatriculare, identificare proprietar auto, Verificare auto dupa numar inmatriculare, Verificare numar inmatriculare

Platforma SunăSoferul.ro are drept scop ușurarea căutării unui șofer în trafic în cazul în care este o urgență. Situațiile de urgență în trafic pot fi foarte multe și diverse. Iată unele exemple de situații în care ai nevoie să găsești șoferul unei mașini în trafic:

Atunci când cineva ți-a blocat mașina în parcare
Când cineva iți atinge mașina din greșeală într-o parcare aglomerată
Când cineva uită un copil sau un animal în mașină cu geamurile închise (risc de sufocare)
Când iți este ridicată mașina si cineva vrea să te anunțe
Când ai o roată desumflată și incă nu știi
Când uiti o portieră semideschisă
Când mașina iți este spartă sau vandalizată
Când trebuie să muți mașina pentru că se lucreaza în acel loc

.

 

 

   

Te-a blocat în parcare?
Trimite-i mesaj prin SunăȘoferul.ro și el va primi imediat SMS cu mesajul tău!

 


Caută șoferul după numărul de înmatriculare:
 
 
 
 
 

 

 

Înscrie-te și tu pe SunăȘoferul.ro

Iată avantajele:

Vei putea găsi șoferii în trafic după numărul de înmatriculare auto.
Nu mai trebuie să-ti lași numărul pe parbriz când parchezi. Vei primi SMS de la cel care te caută fără ca el să îți știe datele de contact!
Vei fi sunat imediat în situații de urgență precum: furt, vandalism, accident, blocare în parcare, ridicare mașina, pană, și multe alte situații în trafic.
Vei fi anunțat când cineva caută mașina ta după numărul de înmatriculare.
Durează 15 secunde să te înscrii!

 

 

Soferii risca amenzi pentru amplasarea incorecta a suportului de telefon, iconitelor si jucariilor de plus

Incalcarile legate de conduita pe drumurile publice pot avea consecinte grave. Constituind contraventii, aceste actiuni pot atrage sanctiuni sub forma unei amenzi, incadrata in clasa a IV-a de sanctiuni. Aceasta implica intre 9 si 20 puncte-amenda si se aplica persoanelor fizice care comit urmatoarele fapte, asa cum este prevazut in articolul 102, alineatul 1 din Ordonanta de Urgenta: Conducerea unui vehicul pe drumurile publice care prezinta deficiente periculoase sau a unui vehicul a carui inspectie tehnica periodica a expirat este una dintre cele mai grave incalcari ale regulilor rutiere. Neglijenta in ceea ce priveste siguranta vehiculului poate duce la accidente periculoase pentru toti participantii la trafic. Folosirea unui vehicul cu tractiune animala neinregistrat nu este doar o problema de neconformitate legala, ci si o chestiune de siguranta. Aceste vehicule trebuie sa fie inregistrate pentru a asigura ca sunt adecvate pentru utilizare pe drumurile publice. Neglijarea radierii vehiculelor din evidenta, in conformitate cu termenele si cerintele legale, poate crea confuzie in ceea ce priveste starea vehiculului si responsabilitatile asociate acestuia. Conducerea unui autovehicul destinat transportului public de persoane sau de marfuri fara a detine atestatul profesional nu este numai o incalcare a legii, ci si o problema de siguranta publica. Atestatul profesional asigura ca soferul are competentele necesare pentru a efectua transportul in conditii de siguranta. Neglijarea verificarii medicale periodice este o problema serioasa pentru ca soferii care nu sunt in stare buna de sanatate pot reprezenta un pericol pentru siguranta rutiera. Aceste contraventii nu ar trebui ignorate, deoarece ele nu numai ca pot avea consecinte grave, dar si pentru ca atrag sanctiuni financiare substan?iale. Prin urmare, respectarea regulilor de circulatie si a cerintelor legale este esentiala pentru siguranta pe drumurile publice.... Sursa de informare

 

 

 

 

 

 

Link-uri si informatii utile:

Blocarea locurilor de parcare cu diverse obiecte este ilegala
Pe strazile aglomerate din Bucuresti, legea junglei pare sa functioneze fara cusur. Aceasta realitate se face simtita in special in inima orasului, in zonele precum Piata Victoriei, Romana, Universita..
 
Cu lipsa unui numar de telefon lasat in parbrizul Jettei, soferul BMW-ului nu a avut alta optiune decat sa puna umarul la treaba.
Un incident neobisnuit a avut loc recent, in care soferul unui BMW X6 din Dambovita a facut o alegere neconventionala pentru a-si rezolva o situatie de parcare blocata. Cu un VW Jetta in spatele sau, ..
 
Ce poti sa faci daca te blocheaza cineva in parcare?
Intr-un efort hotarat de a pune capat problemei parcarii ilegale si a taxelor neachitate, Primaria municipiului Iasi a prezentat un proiect de lege ce promite sa aduca ordine si disciplinei in trafic...
 

 

 

 

 

Politica de retur | Timpi de livrare | Termeni si conditii | Informatii despre politica de confidentialitate

,

Tags: Blocare acces proprietate, Blocat in parcare, blocare acces, cauta soferul, gaseste soferul dupa numarul de inmatriculare, masina blocata, verificare proprietar numar inmatriculare, identificare proprietar auto, Verificare auto dupa numar inmatriculare, Verificare numar inmatriculare