Platforma SunăSoferul.ro are drept scop ușurarea căutării unui șofer în trafic în cazul în care este o urgență. Situațiile de urgență în trafic pot fi foarte multe și diverse. Iată unele exemple de situații în care ai nevoie să găsești șoferul unei mașini în trafic:

Atunci când cineva ți-a blocat mașina în parcare
Când cineva iți atinge mașina din greșeală într-o parcare aglomerată
Când cineva uită un copil sau un animal în mașină cu geamurile închise (risc de sufocare)
Când iți este ridicată mașina si cineva vrea să te anunțe
Când ai o roată desumflată și incă nu știi
Când uiti o portieră semideschisă
Când mașina iți este spartă sau vandalizată
Când trebuie să muți mașina pentru că se lucreaza în acel loc

... și în foarte multe alte situații asemanătoare ai nevoie să fii contactat imediat sau să anunți alt șofer.

Iți recomandăm să înregistrezi numărul mașinii tale pe platforma SunăSoferul.ro. Astfel când cineva va căuta numărul mașinii tale de înmatriculare în trafic te va găsi foarte ușor și îți va trimite mesajul de alertă.

Cum funcționează?

Odată înregistrat poti opta ca numărul tău de telefon să fie privat sau public.
In cazul în care numărul tau de telefon este privat, persoana care te caută în trafic îți va putea trimite prin platforma SunăSoferul.ro un mesaj, iar tu vei primi imediat un SMS cu mesajul respectiv. Astfel vei fi anunțat imediat despre starea mașinii tale fără ca cineva să iți afle numărul de telefon.

In cazul în care tu cauți șoferul unei mașini pentru a-l informa despre o situație de urgență în trafic, este de ajuns să tastezi numărul de înmatriculare al mașinii acestuia (ex: B 103 BLF ) și vei putea contacta șoferul imediat dacă acesta are un cont pe platforma SunăSoferul.ro.

Poți lăsa mesaje de întampinare publice iar atunci când cineva caută numărul mașinii tale auto, va vedea mesajul tău. De exemplu: "Revin în 2 minute. Scuze!"

Deasemenea vei fi anunțat imediat când cineva a căutat numărul mașinii tale chiar dacă acesta nu iți trimite nici un mesaj de alerta. Astfel vei ști să verifici mașina imediat pentru a te asigura că totul este ok în parcare.

Cât de sigur este?

In situațiile în care ești o persoană publică, politică, om de afaceri, domnișoara vulnerabilă, etc... și nu dorești să afișezi numărul tău de telefon în parbrizul mașinii, poți solicita de la noi un sticker (abtipild) cu mesajul "Mă găsești pe SunăSoferul.ro!" pe care îl vei lipi pe geamul șoferului. Astfel te asiguri că oricine va vrea să te contacteze in trafic, te va găsi imediat, chiar dacă încă nu știe de platforma SunăSoferul.ro. In acest mod vei fi găsit rapid în situații de urgență fără ca tu să iti expui numărul de telefon în public.

 

Cum mă înregistrez?

Inregistrarea se face completând un formular foarte scurt (nume, telefon, oraș..) după care alegi pachetul de abonament în functie de opțiunile pe care le dorești. Deoarece prețul unui abonament este unul simbolic (ex: 1 leu ) și pentru a nu exista comisioane mari la plata cu cardu, abonamentul se va plăti pentru un an. (ex: 12 lei / an)

Poți adăuga mai multe numare auto, sau poți adăuga mai multe numere de telefon pentru aceeași mașină în cazul în care unul dintre telefoane nu are semnal sau baterie. Poți primi sms cu alerte din trafic dacă optezi pentru asta sau poți inregistra flote de mașini pentru angajații tăi. Acestea și multe alte opțiuni se pot găsi în pachetele noastre de abonamente.

 

 

 

 

Sansa unica! Afacere la cheie. Idee noua geniala cu potential urias!

Aceasta platforma se vinde (SunaSoferul.ro )

Predam afacere la cheie complet functionala cu o idee cu mare potential in mediul online ( SunaSoferul.ro ) Se fac deja inregistrari de numere auto, zilnic deoarece este deja indexat foarte bine pe Google desi siteul inca nu a fost lansat si promovat oficial. Ideea are potential foarte mare si se poate aplica atat in Romania cat si online la nivel global.

Siteul apare pe prima pozitie la cautari pe Google pt cuvinte esentiale (ex: cauta soferul , gaseste soferul etc.)
Google il afiseaza in prima pozitie din 14 milioane de rezultate inaintea Uber, Bolt si a altor siteuri consacrate. Asta valoreaza enorm (pentru cunoscatori)

Alaturi de domeniul SunaSoferul mai sunt rezervate si alte domenii esentiale pentru nisa aceasta (ex: CautaSoferul.ro , ContacteSoferi.ro , GasesteSoferul.ro etc.)

Afacerea are un potential urias in Romania (aprox 12 milioane de masini particulare / flote, masini transport etc..) Oamenii sunt foarte interesati de acest serviciu , in prezent fiind cateva sute de inregistrari pasive fara nici un fel de lansare sau reclama.
Castigurile se pot obtine din abonamente individuale (in prezent pretul este 12 euro/ an pentru un cont de utilizator), si din reclame Google datorita fluxului de vizitatori mare.

Echipa noastra este nevoita sa vanda aceasta idee deoarece intre timp ne-am canalizat toate resursele financiare si logistice spre o alta idee la fel de promitatoare. Nu dorim sa abandonam sunasoferul.ro de aceea cautam un investitor care sa o duca mai departe . Consideram ca in 1-2 ani acest serviciu se poate ridica la nivel national la cele mai inalte standarde si poate fi un serviciu util in situatiile de zi cu zi in trafic.

Atentie ! Nu recomandam ca acest serviciu sa fie impachetat cu alte servicii similare de genul programari la ITP, sau asigurari auto. SunaSoferul.ro trebuie lasat simplu si individual ca si serviciu online pentru a nu dilua ideea principala care este geniala.


Pentru detalii contactati-ne fara retinere chiar acum. Primul venit.. primul servit! 0723.323.910

 

Răsfoiește site-ul...

 

 

 

Înscrie-te și tu pe SunăȘoferul.ro
Vei putea căuta șoferii în trafic după numărul de înmatriculare.
Vei fi sunat imediat în situații de urgență precum: furt, vandalism, accident, blocare în parcare, ridicare mașina, pană, și multe alte situații în trafic.
Vei fi anunțat când cineva caută mașina ta după numărul de înmatriculare.
Poți parca mașina fără grijă. Uită de bilețelul din geam.
Numărul tău va fi privat sau public (la alegerea ta)
Durează 15 secunde să te înscrii!