Termeni si conditii de livrareModalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea coletului. Comenzile pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei.Timpul de livrare a produselor/ serviciilor noastre este cuprins intre 1-3 zile in functie de durata de procesare a comenzii dvs.

Livrarea comenzilor pe teritoriul Romaniei

Costul standard al transportului este 36 lei.

Pretul transportului creste cu 1 ron / km suplimentar. In cazul in care domiciliul clientului nu s eafla in aria geografica acoperita de localitatea unde exista sediul Fan Courier.

 

 

Conditii generale de returnare:

Produsele / serviciile care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului / serviciului sau inlocuirea cu unul conform.
Daca S.C. Tenka Zone S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Potrivit art. 4 alin.1 lit. b) Ordonantei de Urgenta 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta, in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii Produselor / serviciilor, aveti dreptul de a denunta Contractul de Vanzare, de a returna Produsele si de a primi inapoi contravaloarea acestora.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit - factura fiscala si/sau certificat de garantie). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.