Intrebari si raspunsuri:
 

 

Cum funcționează ?

Platforma SunăSoferul.ro are drept scop ușurarea căutării unui șofer în trafic în cazul în care este o urgență. Poți căuta un șofer în trafic fără sa fii logat sau înregistrat (număr limitat de căutări / zi) .

Situațiile de urgență în trafic pot fi foarte multe și diverse. Iată unele exemple de situații în care ai nevoie să găsești șoferul unei mașini în trafic:

Atunci când cineva ți-a blocat mașina în parcare
Când cineva iți atinge mașina din greșeală într-o parcare aglomerată
Când cineva uită un copil sau un animal în mașină cu geamurile închise (risc de sufocare)
Când iți este ridicată mașina si cineva vrea să te anunțe
Când ai o roată desumflată și incă nu știi
Când uiti o portieră semideschisă
Când mașina iți este spartă sau vandalizată
Când trebuie să muți mașina pentru că se lucreaza în acel loc

... și în foarte multe alte situații asemanătoare ai nevoie să fii contactat imediat sau să anunți alt șofer.

Iți recomandăm să înregistrezi numărul mașinii tale pe platforma SunăSoferul.ro. Astfel când cineva va căuta numărul mașinii tale de înmatriculare în trafic te va găsi foarte ușor și îți va trimite mesajul de alertă.

Odată înregistrat poti opta ca numărul tău de telefon să fie privat sau public.
In cazul în care numărul tau de telefon este privat, persoana care te caută în trafic îți va putea trimite prin platforma SunăSoferul.ro un mesaj, iar tu vei primi imediat un SMS cu mesajul respectiv. Astfel vei fi anunțat imediat despre starea mașinii tale fără ca cineva să iți afle numărul de telefon.

In cazul în care tu cauți șoferul unei mașini pentru a-l informa despre o situație de urgență în trafic, este de ajuns să tastezi numărul de înmatriculare al mașinii acestuia (ex: B 103 BLF ) și vei putea contacta șoferul imediat dacă acesta are un cont pe platforma SunăSoferul.ro.

Poți lăsa mesaje de întampinare publice iar atunci când cineva caută numărul mașinii tale auto, va vedea mesajul tău. De exemplu: "Revin în 2 minute. Scuze!"

De asemenea vei fi anunțat imediat când cineva a căutat numărul mașinii tale chiar dacă acesta nu iți trimite nici un mesaj de alerta. Astfel vei ști să verifici mașina imediat pentru a te asigura că totul este ok în parcare.

Cât de sigur este?

In situațiile în care ești o persoană publică, politică, om de afaceri, domnișoara vulnerabilă, etc... și nu dorești să afișezi numărul tău de telefon în parbrizul mașinii, poți solicita de la noi un sticker (abtipild) cu mesajul "Mă găsești pe SunăSoferul.ro!" pe care îl vei lipi pe geamul șoferului. Astfel te asiguri că oricine va vrea să te contacteze in trafic, te va găsi imediat, chiar dacă încă nu știe de platforma SunăSoferul.ro. Vei primi mesajul prin SMS în timp real fără să iti expui numărul de telefon în public.

 

Avantaje:

Cel mai rapid mod de a fi găsit în caz de urgență, chiar dacă nu ai acces la date mobile în zona respectivă (primesti mesajele prin SMS)
Fără scanări de QR-coduri , sau coduri de bare, fără acces la internet - totul prin GSM - simplu si rapid
Poti cauta un sofer doar trimitând un sms netaxabil cu numărul auto și vei primi imediat datele șoferului prin SMS (funcție încă în teste)
Fără să iti expui numărul de telefon pe bilețele în parcările publice. Vei fi găsit pe SunăSoferul.ro după numărul de înmatriculare și vei primi in privat mesajele (SMS) în timp real
Totul la un pret simbolic (cât o cafea / lună) in funcție de opțiunile pe care le alegi.

 

 

Cum mă înregistrez?

Inregistrarea se face completând un formular foarte scurt (nume, telefon si oras) după care alegi pachetul de abonament în functie de opțiunile pe care le dorești. Deoarece prețul unui abonament este unul simbolic (ex: 3 lei / lună) și pentru a nu exista comisioane mari la plata cu cardul, abonamentul se va plăti pentru un an. (ex: 36 lei / an)

Poți adăuga mai multe numare auto, sau poți adăuga mai multe numere de telefon pentru aceeași mașină în cazul în care unul dintre telefoane nu are semnal sau baterie. Poți primi sms cu alerte din trafic dacă optezi pentru asta sau poți inregistra flote de mașini pentru angajații tăi. Acestea și multe alte opțiuni se pot găsi în pachetele noastre de abonamente.